Over Treasurer Search

Treasurer Search is een van oorsprong Nederlands werving &  selectie kantoor met Nederlandse en internationale medewerkers. We werken in Nederland vanuit kantoren in Venlo en Utrecht. Aangezien nagenoeg alle kandidaten en opdrachtgevers met wie wij werken, Engels spreken en velen niet Nederlands, hebben wij Engels gekozen als onze primaire communicatie taal.

Vanzelfsprekend begrijpen wij dat het voor veel van onze opdrachtgevers gemakkelijker en soms noodzakelijk is, in Nederlands te communiceren. Als Nederlands spreken een vereiste is in het profiel van de ideale kandidaat, dan zetten wij alleen medewerkers in die de taal beheersen.

Services

 • Werving voor een vaste baan

  Breidt u uw team uit of bent u op zoek naar een succesvolle vervanger? Als we elkaar nog niet eerder hebben ontmoet, nemen we de nodige tijd om jou en je bedrijf eerst te leren kennen. Uw activiteiten, uw markt, persoonlijkheid en cultuur. We beoordelen de potentiële uitdagingen en specifieke marktgerelateerde risico’s. We stellen samen een profiel op van de perfecte kandidaat. We plannen en voeren het wervingsproces uit, dat zowel database & executive search als online advertenties omvat. We ontmoeten kandidaten en stellen de best passende kandidaat voor. We begeleiden alle partijen succesvol door het proces.

  Request a free consult

   

 • Wervingoplossing voor een interimfunctie

  Ons interim-proces is vergelijkbaar met het proces voor vaste posities. We blijven voortdurend in contact met onze trouwe kandidatenpool, waardoor we de best beschikbare kandidaat kunnen aantrekken zodra die beschikbaar is. We weten wie de leemte kan opvullen en kunnen de overgang succesvol begeleiden. Contractuele, wettelijke en regelgevende aspecten zijn belangrijk en worden volledig gedekt.

  Request a free consult

 • Werving voor leidinggevenden

  Integriteit is altijd belangrijk, vooral als je op zoek bent naar een kandidaat op het niveau van Group Treasurer. Wij bieden ervaring op senior bestuursniveau en vertrouwelijkheid is van vitaal belang. Kandidaten die niet alleen beschikken over de vereiste technische vaardigheden en referenties, maar ook over de sterke persoonlijkheid die u nodig hebt in het team. Laat ons u informeren over onze staat van dienst en u helpen op strategisch niveau.

  Request a free consult

 • Een team werven

  De dynamiek van dit proces is anders dan bij het werven van een enkele professional. Door onze uitgebreide ervaring met het succesvol werven van teams is dit onderdeel geworden van onze dienstverlening. Het werven van een treasury team vereist een evenwichtige aanpak. Het vinden van de juiste persoonlijkheden met complementaire vaardigheden is een uitdagende taak. Ons team van ervaren senior en junior consultants vullen elkaar aan om uw treasury team samen te stellen.

  Request a free consult

 • De Treasurer Test

  Wij hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van dit effectieve online beoordelingsinstrument. De volgende inzichten gaven aanleiding tot de behoefte: “Minder dan 15% van de mensen die in treasury werken, heeft een relevante opleiding afgerond. Minder dan 50% van de managers die een treasurer aannemen, heeft diepgaande kennis van de functie-inhoud. Dus hoe weet je waar je naar moet zoeken? Hoe weet je dat je de juiste hebt gevonden? Hoe weet je dat dit je perfecte volgende carrièrestap is?” Op basis van vergelijking met andere groepen worden statistisch onderbouwde uitspraken gedaan over expertise en persoonlijkheid. De test wordt alleen ingezet bij exclusieve opdrachten.

  Request a free consult

 • Niet-exclusieve opdrachten

  Om goede en snelle resultaten te behalen, werken we bij voorkeur op exclusieve basis. We bieden garanties en de effectieve Treasurer Test als onderdeel van onze diensten. We begrijpen echter dat in bepaalde omstandigheden een niet-exclusieve overeenkomst nodig is. Dit scenario is soms acceptabel voor ons. De garantieclausule is niet van toepassing en de Treasure Test maakt geen deel uit van het aanbod.

  Request a free consult

Maak kennis met Treasurer Search
Leer ons kennen

Team