ratio pixel

Treasurer voor opbouwsituatie - Regio Amsterdam

Onze opdrachtgever

Onze klant is een toonaangevende dienstverlener voor grote opdrachtgevers op het gebied van flexibele arbeid en bemiddeling. Zij bieden innovatieve oplossingen en expertise aan bedrijven en professionals, waarbij ze de juiste match maken tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Hun focus ligt op flexibiliteit, kwaliteit en efficiëntie.

Taken Treasurer voor opbouwsituatie

Het hoofdkantoor finance team is in de afgelopen jaren gegroeid naar 20 financials die tot op heden gezamenlijk cash management en treasury taken oppakten. Nu is besloten dat een gespecialiseerd professional dit moet doen, jij zal als cash/treasury manager de functie managen en ontwikkelen. In eerste instantie ligt je prioriteit bij liquiditeitsmanagement, bankrelatiemanagement en het aansturen van externe factoring bedrijven. Gaandeweg zal je investeren in een infrastructuur en processen die leiden tot een betere en efficiëntere treasury. Een interim manager doet momenteel al voorwerk voor je.

Ideale Treasurer voor opbouwsituatie

Je bent de ideale kandidaat als je het strategische en operationele weet te combineren, en als je in staat bent om de winkel goed te laten lopen terwijl je hem verder op- en uitbouwt. Je weet vooral veel van cash management, legt gemakkelijk contact met interne en externe stakeholders en ziet uit naar het opbouwen van iets vanuit niets. En gezien de teamsamenstelling is Nederlands spreken een must.

Arbeidsvoorwaarden en proces

Onze opdrachtgever biedt een marktconform basis salaris van €65K en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, er is ruimte in hun budget voor meer ervaren kandidaten.

Sommige van onze opdrachtgevers vragen kandidaten om de Treasurer Test te doen.

Location

Amsterdam Region

Short description

Opbouw van de treasury functie, inclusief opzetten van #cashpools en het aansturen van een #factoring programma. Salarisverwachting €65K met ruimte voor meer ervaren kandidaten, regio Amsterdam/hybride.

Have a question?