ratio pixel

Senior Treasury Specialist - Utrecht

Onze Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een beursgenoteerde, industriële onderneming met vele internationale dochterbedrijven. De jarenlange groei verloopt organisch en middels acquisities en is zeker nog niet stilgezet. De bedrijfscultuur is resultaatgericht, informeel en pragmatisch. Er is een kleine corporate treasury afdeling, de senior treasury specialist rapporteert aan de Treasury Director die op haar beurt aan de CFO rapporteert. 

Taken Senior Treasury Specialist

Als Senior Treasury Specialist acteer je als de rechterhand van de Treasury Director. Je focus zal liggen op de volgende gebieden: 

  • Cash management
  • FX management
  • Treasury reporting & compliance

Omdat je in een klein team werkt heb je brede verantwoordelijkheden. De afgelopen jaren is er veel gedaan om de treasury afdeling naar een hoger niveau te tillen. Naast de dagelijkse werkzaamheden is er ook ruimte voor verschillende verbeteringsprojecten (bijvoorbeeld op het gebied van externe financiering en het beter zichtbaar maken van de treasury afdeling richting de business).

Ideale Senior Treasury Specialist

De ideale Senior Treasury Specialist heeft een relevante Bachelor of Master opleiding afgerond en 5+ jaar ervaring binnen corporate treasury.. Het liefst heb je ervaring met werken in een soortgelijke omgeving (hoofdkantoor van een grote internationale en beursgenoteerde organisatie). Als persoon ben je communicatief, resultaatgericht, gedreven en vind je het leuk operationeel met strategisch werk te combineren. Beheersing van de Nederlandse (intermediate niveau) en Engelse taal (professioneel niveau) is een must. Reden hiervoor is de Nederlandse werkomgeving, op treasury gebied zul je alleen de Engelse taal nodig hebben. 

Arbeidsvoorwaarden en proces

De salaris range voor deze positie ligt tussen de €70K-€85K. Met ruimte in het budget voor de ideale kandidaat. Voor geïnteresseerde en gekwalificeerde kandidaten hebben we een uitgebreidere functiebeschrijving beschikbaar.

Did you know that you can update your profile online and apply easily for this vacancy via the button ‘apply' below? Read more about practical aspects of applying in this blog. Some of our clients ask candidates to take the Treasurer Test.

Location

Utrecht

Short description

Treasury rol in een klein team van een groot internationaal beursgenoteerd bedrijf, brede verantwoordelijkheden, #cashmanagement, #FX, #reporting, locatie Utrecht, salaris €70K-€85K.

Have a question?