ratio pixel

Interim Senior Cash Manager - Opbouw - Amsterdam Region

Short description

Opbouw van een #cash manager & #treasury functie, inclusief opzetten van #cashpools en het aansturen van een #factoring programma. €80-€100/hr kandidaat tarief, regio Amsterdam/hybride.

Taken Interim Senior Cash Manager

Het hoofdkantoor finance team is in de afgelopen jaren gegroeid naar 20 financials die tot op heden cash management en treasury taken oppakten. Nu is besloten dat een gespecialiseerd professional dit moet doen, jij zal als interim manager de functie managen en ontwikkelen. In eerste instantie ligt je prioriteit bij liquiditeitsmanagement, bankrelatiemanagement en het aansturen van externe factoring bedrijven. Gaandeweg zal je investeren in een infrastructuur en processen die leiden tot een betere en efficiëntere treasury. Op een gegeven moment zal een vaste medewerker het stokje van je overnemen.

Ideale Interim Senior Cash Manager

Je bent de ideale kandidaat als je het strategische en operationele weet te combineren, en als je in staat bent om de winkel goed te laten lopen terwijl je hem verder op- en uitbouwt. Je weet vooral veel van cash management, legt gemakkelijk contact met interne en externe stakeholders en ziet uit naar het opbouwen van iets vanuit niets.

Arbeidsvoorwaarden en proces

Het project zal in ieder geval drie maanden duren, het kandidaat tarief zal tussen €80 en €100 per uur liggen. De start is bij voorkeur zo spoedig als mogelijk.

Location

Amsterdam Region

Have a question?