ratio pixel

Ervaren Treasurer - West Nederland

Onze klant

Onze opdrachtgever is een volkshuisvester in West-Nederland in o.a. de sociale en midden huurwoningen alsmede zakelijk onroerend goed. Al decennia lang actief en nu druk met voorbereidingen richting een toekomst waarin er meer van hen wordt verwacht. Klanttevredenheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Het finance team is klein en werkt intensief en collegiaal samen. Zij hebben een hoog ambitieniveau en zeer prettige werksfeer. Je direct leiding gevende heeft ruime ervaring in de branche en is sterk opgeleid, ook in treasury en is je grootste supporter in professionaliseringsplannen. 

Functieprofiel ervaren Treasurer

Je taak is een treasury, die al decennia bestaat, te moderniseren in alle relevante aspecten: funding, risk en cash management. Je zal analyseren, een strategie ontwikkelen en doorvoeren. Maar dit is zeker geen beleidsfunctie: je zult je mouwen moeten opstropen met de support van de deskundige finance director, je colleagae en extern adviseurs. Concrete taken zijn:

  • Dagelijkse cash management ;
  • Bank account management;
  • Cashflow prognose;
  • Opbouwen van de treasury afdeling;
  • Nieuwe financiering aantrekken;
  • Beheer van liquiditeit en rente risico's;
  • Projecten leiden;
  • verzekeringsportefeuille beheren;
  • Bank autorisaties.

Ideale Ervaren Treasurer

Als ervaren treasurer heb je meer dan 5 jaar relevante ervaring en een duidelijk beeld hoe een treasury afdeling eruit zou moeten zien. Want samen met de finance director ga jij hier vorm aan geven. Affiniteit met maatschappelijk-relevante en kapitaalintensieve organisaties is een plus. Je bent operationeel sterk en hebt strategisch en tactisch inzicht. Gezien het nationaal karakter van onze client, is professioneel Nederlands spreken een harde must.  

Beloning en Process

De inkomensindicatie ligt tussen de 66-95K, afhankelijk van de senioriteit van de kandidaat, voor een fulltime invulling die 36 uur/w (4x9 mogelijk). Hybride werkmogelijkheid(min 2 maar liefst 3 dgn op kantoor) en een ruim opleidingsbudget is beschikbaar. Voor kandidaten die passen en interesse hebben is er een meer uitgebreide beschrijving beschikbaar.

Wist je dat jezelf de eigen profiel online kunt updaten en solliciteer hieronder simpel voor deze vacature via de knop ‘apply'.  Lees meer over praktische toepassingen in dit blog. Sommige klanten vragen hun kandidaten om de Treasurer Test te doen.

Location

West-Nederland

Korte beschrijving

Herinrichten van een nieuwe treasury afdeling, samen met de finance director, inclusief #corporate finance en #riskmanagement. Salaris indicatie  €66-95K Basis, locatie West-Nederland/hybride(3-2), maatschappelijk relevant.

Have a question?